Nyproduktion

För enkla IMD-projekt

Vi levererar lösningen för Individuell Mätning och Debitering (IMD) i ert projekt. Vi kan antingen leverera mätare till er entreprenör eller leverera en totalentreprenad med installation och driftsättning. Slutligen säkerställer vi med automatisk fjärravläsning och en digital dataleverans att förbrukningen enkelt kan debiteras via månadsavierna.

Vi förenklar projektering, installation och driftsättning

Våra kunder ser fördelar med trådlös kommunikation när de bygger nya fastigheter eftersom vårt system förenklar både projektering, installation och driftsättning i jämförelse med trådbaserade system. Detta trots en väsentligt lägre kostnad.

Och vi garanterar dessutom den trådlösa funktionen till ett fast pris per lägenhet för att ni ska känna er trygga i ert val av en trådlös lösning.

Vi levererar en helhetslösning

Vi levererar och driftsätter trådlösa insamlingssystem för el-, vatten-, och värmemätare för lägenheter och radhus. Vi kan även komplettera med temperaturmätning i alla lägenheter eller enbart i referenslägenheter. För avläsning av elbilsladdare kan vi antingen leverera enskilda mätare till varje laddbox, eller ta emot mätdata från laddboxarna.

Efter att projektet är överlämnat kan vi hjälpa ägaren med avläsning, funktionskontroll, beräkningar och framställning av debiteringsunderlag till boende. Vi ser till att förbrukningen enkelt debiteras på månadsavierna.

Fjärravläsningssystem

Vi har sedan mer än 20 år levererat trådlösa mätare för vatten, värme och el eftersom det är det enda som fungerar när man behöver fjärravläsa mätare i äldre fastigheter där det inte har förberetts för mätare när huset byggdes. Vi har sedan dess vidareutvecklat våra avläsningssystem och kan nu erbjuda en lösning för dygnsavläsning där det varken krävs några kablar eller eluttag.

Idag ser våra kunder ännu större fördelar med trådlös kommunikation när de bygger nya fastigheter eftersom vårt system förenklar både projektering, installation och driftsättning i jämförelse med trådbaserade system. Detta trots en väsentligt lägre kostnad.

Debiteringstjänster

Baserat på fastighetens priser eller kostnader beräknar vi förbrukningskostnaden för de enskilda lägenheterna samt framställer tillhörande förbrukningsunderlag. Vi tillhandahåller därefter kundservice mot boende via telefon och e-post samt support mot styrelsen eller förvaltaren.

För att förenkla hanteringen så kan vi skicka och ta emot filer från alla administrationssystem. Dessutom får styrelsen eller förvaltaren tillgång till vår portal där man ser detaljerad information och kan jämföra mätare, lägenheter och fastigheter. Där hittar ni dessutom ett digitalt arkiv där alla dokument som vi tar fram finns sparade.

Kom igång idag!

Välkommen att kontakta oss för mer information

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.